Recenze→Linky(fix) od Essence

27. října 2012 v 17:19 | MiSs Cute |  Recenze
Tak mám pro vás další recenzi zakoupenou nedávno v září :)
Kupovala jsem si to,protože jsem se chtěla s linkama naučit a nějaké vlastnit.Nedávno jsem četla,že to dělá dojem hustších řas.Upřímně? Moc ho nepoužívám,ale zase musím říct,že někdy ho používám a je to skvělá věc :) Nejlepší je ten hrot,který vám neudělá tlustou linku,ale krásně tenkou.Zezačátku mi ta linka nešla vůbec,ale je to čím dál lepší :) Ted jenom testuju jestli ten fix vysychá..Zatím mi připadá,že ne,ale uvidíme třeba v Březnu :) To je asi tak všechno,co bych k tomu řekla :) Jak si můžete všimnout je to zakoupené ještě v době,kdy to byla u Essence novinka :)

Značka:Essence
Cena: 65kč-70kč (Jak kde)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Color Princess Color Princess | Web | 27. října 2012 v 19:55 | Reagovat

Miluji ty tvoje recenze :) já jsem to teda ještě neskoušela.. snad někdy :)

2 Tamta^^(BeckyLou Beatdown) Tamta^^(BeckyLou Beatdown) | Web | 27. října 2012 v 20:55 | Reagovat

užasná recenze :D no tyhle linky jsem taky měla a byla sem s nimi dost spokojená :D ted už jsem si ale navykla na gelový :)

3 Nina Nina | Web | 27. října 2012 v 21:01 | Reagovat

Já oční tužku používám jen někdy,protože mi to vžycky trvá hrozně dlouho :-)

4 Tý Nu Ška. Tý Nu Ška. | Web | 28. října 2012 v 14:44 | Reagovat

Skvělá recenze!:)  mám linky podobný a vůbec snima neumim!:D

5 diary-lenule diary-lenule | Web | 28. října 2012 v 14:57 | Reagovat

vypadá dobře!! :)

6 Kika Kika | Web | 28. října 2012 v 15:18 | Reagovat

Toto já nepoužívám, ani s tím neumím, ale fakt to vypadá fajn (podle recenze :) )

7 Deni Deni | 28. října 2012 v 16:23 | Reagovat

Essence je aj dobrá značka..Všetko mám asi od nich...:D

8 pagess pagess | 28. října 2012 v 17:46 | Reagovat

Hmmm.. vypadají dobře!! :D asi s e po nich kouknu :D

9 Patty Patty | Web | 28. října 2012 v 19:10 | Reagovat

Já má normální tužku ale né ve fixu ale tak chtěla bych si pořídit ;)

10 Náťa Náťa | Web | 29. října 2012 v 15:50 | Reagovat

Máš pěkný recenze :)) .. Asi se mrknu :)

11 miss VeЯůů~ miss VeЯůů~ | Web | 29. října 2012 v 16:11 | Reagovat

Děkuju,moc jsem si to užila :).

12 happyová^^ happyová^^ | Web | 29. října 2012 v 19:40 | Reagovat

používám tyhle tekuté linky taky od essence,akorát vodný aby mi to vydrželo celý den:Dale essence je kvalitný značka a levnáá)) a mám jí taky nejradši xD

13 Nou Problém Nou Problém | Web | 29. října 2012 v 20:18 | Reagovat

Chtěla jsem si něco takovýho koupit už hodněkrát, ale když mě to zkoušela jednou kámoška u ní, tak mě to moc nesluší :)
Jinak ještě jednou Všechno nejlepší k dnešní narozkám!:)*

14 Elizabeth Elizabeth | Web | 31. října 2012 v 13:09 | Reagovat

Já mám linky taky od nich, ale ne fix ale takové ty klasické :D Mě spíš příjde že když si je namaluju tak mi řasy nevyniknou vůbec :D takže fakt nevím no :D

15 MiSs Cute MiSs Cute | 2. listopadu 2012 v 19:33 | Reagovat

Děkuju všem! :) jsem ráda,že seč vám recenze líbí a budu sče snažit přidat,co nejdřívě další :) Gelové linky jsem nezkoušela,prtože linky nepoužívám,ale děkuju za radu :))
[14]: Děkuju Adélko :')♥

[13]: Přesně!! :D Taky mi to přijde :D ale tak říká se to no :DD

16 Denýs* Denýs* | Web | 4. listopadu 2012 v 9:54 | Reagovat

:) vypadá dobře ^^

17 Terez* Terez* | Web | 7. listopadu 2012 v 21:34 | Reagovat

(Přeposlaná zpráva) : Omlouvám se že sem minulý měsíc nechodila na blog, atd. Ale neměla sem čas :/.

Jinak suprová recenze!:))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama